Pages

nuffnag

Sunday, December 5, 2010

Aku yang bajet sibuk ;D

Orang lain cuti sekolah relax jer.( Somebody mungkin busy jugak kot) Aku dah tersusun kerja-kerja yang menimbun. Macam-macam nak kena buat, pening tak tau nak mula yang mana. (Tapi dah mula dah..)


Ini list aku. Kena list kalau tak jenuh nak ingat la sebab kadang-kadang aku ni pelupa. Banyakkan? hehe (Sedangkan orang lain lagi sibuk dari aku..haha)

Yang penting aku bukan makan gaji buta tau... ;p

p/s: Abaikan tulisan aku yang 'cantik' itu yer..huh!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...