Pages

nuffnag

Wednesday, December 29, 2010

Pokaikan diri

Aku nak beli barang-barang ni:

 
  • Kasut, tapi bukan brand crocs ni la tapi paten lebih kurang ni la. Tak der brand pun tak pa, aku belasah ja apa-apa pun..hehe


  • Handbag pun aku teringin nak beli. Lebih kurang macam kat atas ni. Boleh sling la. Tak der brand pun tak pa janji cantik dan puas hati.Ada 1 kedai kt Jusco Perda dekat ngan wayang jual beg cantik-cantik. Aku suka sangat. Walaupun tak branded tapi latest punya paten. Setiap kali p mesti aku kekurangan duit..sob..sob..sob ..( dah keja pun masih sengkek, hadoi la..)
  •  Blouse pun aku teringin jugak. hehe..Tapi dah search tak dak yang berkenan di hati la plak.

So 3 benda ni aku nak. Dan pastikan untuk mendapatkannya.hehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...