Pages

nuffnag

Monday, April 11, 2011

My pc

Sekarang aku tengah ngadap 1 pc yang berpenyakit gila. Dan aku juga sudah hampir gila. Diulangi hampir gila saja ye kekawan. :)

PC ni saja je nak sakat aku. HDD dia dah rosak, so tukar je la. Bila dah tukar, macam-macam pe'el dia bila nak install windows. Awok rase nak bakor jer..Hurmmm..

Tapi sekarang ni masih cuba dan dia tengah 'setup is formatting' dah tu. Sesambil tu tanya pada my Sifoo Mr Zool le..
Ok, kita tunggu, tengok apa nak jadi.hurmmm




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...