Pages

nuffnag

Wednesday, June 8, 2011

Alhamdulillah!!

1 Jun 2011, surat pengesahan jawatan dah dapat!! Serius best ! Tak sangka. Alhamdulillah.. :) Semua aku urus sendiri dari mai lapor diri sampai la surat untuk sah jawatan. Bersyukur sangat..

Minggu cuti sekolah macam biasa. Menyibukkan diri. Tapi satu benda yang buat aku pening. Cari smart panel tok scanner. Kalau driver senang, tak pa. Hari ni baru dapat. Alhamdulillah. Tq so much to Mr. Zool help me.. ;) Serius macam nak gila dok cari menda alah ni. Tak dak feel sebab terlampau serius dengan menda ni.huhu..

Maka minggu depan akan bermula la sesi persekolahan. Akan riuh rendah la sekolah. Back to normal :)

p/s: Gambaq p Intura dah uplod, kalau kursus tu seminggu ka, dua minggu ka, kan best.. :p
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...