Pages

nuffnag

Wednesday, June 22, 2011

no title

Wa tak tau nak kasi title apa. Tapi wa nak habaq, wa sekarang tengah bz isi STS. Wa jugak kena p terjun bilik stor untuk tengok pc-pc rosak.(bayangkan wa dengan baju kurung mengangkat monitor-monitor berat dengan rakusnya.. ;p) dah peluh dah aihhh....Takpa, wa ni keja wa, so wa ikhlas wat keja ni. =D

Sesambil tu update le blog ni. Hehehe...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...