Pages

nuffnag

Tuesday, August 23, 2011

Saya mengejar masa

Agak sibuk. Barang-barang untuk report bagi alatan ICT dah dapat. Vendor mai pasang, tapi takkan nak tengok saja.

Kena cek dan kalau ada yang tak kena. In progress lagi sekarang. Blog tak sempat update sebab ada 2 3 benda yang nak dikongsikan tentang beberapa troubleshoot. Facebook jugak tak sempat nak tengok, sekadar menjeling walaupun on.

Cikgu dah sibuk sebab makmal tak dapat guna. Kena siapkan sebelum cuti raya ni. Kiranya bila sekolah dah buka semua dah ok. ( Rasa memerlukan bantuan oksigen saja.)

p/s: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, (sedang koma sekarang)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...