Pages

nuffnag

Wednesday, September 21, 2011

Facebook bertukar lagi!!!

Mesti ramai yang tengah pening sebab facebook sekali lagi membuat perubahan. Kawan-kawan saya ramai yang upadate status pening. hahaha.. Tapi nasib baik saya tak membenarkan facebook menukar page saya. =D

Tapi ada cara macam mana nak kembalikan page ke bentuk asal. Sebab katanya yang baru ni ada update status kat sebelah kanan tu ha.

Scroll untuk pergi ke bawah sekali sampai la anda nampak ni (Facebook © 2011 English (US) )kat sebelah kiri anda. Tukarkan kepada English UK k. Cuba la tengok, info ni pun saya dapat dari kawan saya jugak.


Selamat mencuba kawan-kawan ku sekalian.. ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...