Pages

nuffnag

Thursday, October 27, 2011

Tembak untuk ShaziShawl


Semalam photoshoot untuk Syazis Shawls. Agak kurang best, sebab belum puas amik gambaq, hujan sudah turun ma. Ni model untuk sesi semalam. Masih dalam editing photo. Nanti aku upload sikit kat blog ni. Nak tengok bebanyak boleh klik kat atas nu, aku punya flickr. (Saya budak masih belajar... :p )

Hampa boleh blogwalking kat http://syazishawls.blogspot.com/ . Boleh la usha-usha kot ada yang berkenan dihati. Tak pun untuk lelaki boleh bagi kat awets ka, mak ka, mak mertua ka. ;) Kalau fecebook boleh cari SyaziShawls. Boleh la like. ;)







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...