Pages

nuffnag

Thursday, March 15, 2012

Jadi ke Ain?

Tadi petang, tetiba ja Ain called. Rasa pelik. Pandang ja dulu hp tu, lepas tu baru jawab. Mana taknya, orang 'workaholic' tel. time keja. Serius terkejut. hahaha..

Rupanya dia ajak p Langkawi. (Projek kami dari 3 tahun lepas yang tertangguh.) InsyaAllah, rasa kali ni jadi. Itupun plan p hari keja, so masing-masing akan amik cuti banyak hari la. Tapi tak pa, demi merealisasikan impian 'cokia' ni, aku akan pastikan ia berjaya. kekeke... (Kunun projek gempak la sangat.) Bukan tak pernah p, tapi gedik nak berjalan ja. huh...

Langkawi, tunggu kedatangan kami okaiy!! ;D

Photo sumber en Google


Dah lama tak bermesra dengan Mr. d90. Lepas ni kita bermesra-mesraan okaiy!!

p/s: Boleh tak target nak ke Korea next year... ohhh.. please....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...