Pages

nuffnag

Monday, May 21, 2012

Smadav Antivirus


Pernah dengaq antivirus smadav tak? Mungkin ada yang tak pernahkan. Selalu hampa dok dengaq Kaspersky, Avira, AVG dan Avast jakan. Mai sini nak habaq sikit.

Smadav ni asalnya adalah ciptaan Indonesia. Kiranya bukan mat saleh punya la. Kebaikan dia, dia tak delete fail kita yang penting-penting. Contohnya macam aku, banyak simpan crack software, ada jugak software yang kadang-kadang boleh detect as virus or malware la. Sebenaqnya tak pun. Kalau Kaspersky, kadang-kadang dia delete, kalau Avira hampeh, dia delete terus memang babai la. (sebab tu aku sebelum ni avira tak pernah upadate, hehe tapi laptop maintain ok :D) 

Sejak pakai Smadav ni, Alhamdulillah la. Bagus. Tapi sebenaqnya ikut kepada cara penggunaan kita jugak. Kalau ada yang jenis suka tengok porno tu, tak boleh kata apa la. 

Antaramuka Smadav free download

Mudah bukan? Kawan-kawan boleh download  kat sini http://www.smadav.net/ . Kalau rasa nak lebih kencang tapis boleh ambik yang berbayar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...