Pages

nuffnag

Sunday, July 1, 2012

Hari lahir yang ke 28 (sigh..)



Semalam genap la sudah umur aku 28 tahun. Dah tua doh!! Bila birhday ni ramai la yang wishkan. Terima kasih yang post kat wall facebook dan jugak untuk yang mesej handphone aku. :D

Tiada sambutan apa-apa. Rasa sejak dah besaq ni, memang dah tak sambut. Kecuali dengan kawan-kawan dulu ada la. Serius tak percaya dah 28 tahun, sebab lagi 2 tahun jadi 30, waaaa!!

Paling sentap bila mama wish, dan ayat paling last mama " semoga kak long ditemukan jodoh".. Mama tak pernah sebut pasal jodoh sebelum ni, (eh sekali pernah time aku cakap nak p makan angin, pas tu mama cakap "simpan-simpan la duit sama nak kawin" .. rasa cam nak reply balik, 'calon pun tak dak lagi maaa', tapi diamkan ja la.. wat dekkkk ja..) .

p/s: Ada jodoh kawin la kak long maaa.. :) (Kak long tau mama tak baca blog kak long, keculi kalau ada cctv tolong tgk ja..)

photo: mr google
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...