Pages

nuffnag

Monday, August 6, 2012

Tahniah Lee Chong Wei



Even dia kalah, dia tetap juara!! Aku rasa mesti ramai yang tengokkan semalam. Mesti ramai jugak yang tak pueh hati, sebab Chong Wei kalah. Tapi harus diingat, dia kalah pun sikit ja mata tu. Tak jauh. Cuma dia tak dak luck je. Nak buat macam mana, adat pertandingan. Ada yang kalah and ada yang menang. Dia sendiri pun tak sangka dia akan ke akhir, itu dah kira cukup baik. And dia jugak 2 kali dah dapat pingat perak.

Aku dok godek-godek fb ngan twitter ada suara-suara sumbang yang cakap macam-macam. Pesanan untuk mereka "Bai, lu cakap senang la bai, lu peringkat sekolah pun lu kalah! Cermin kat rumah lu besar mane ha? Kalau tak cukup besar aku nak pos lagi besar kat lu..."

Aku tak mau cakap banyak, salute tu Lee Chong Wei, serius i'm proud with you!

p/s: Perkataan D.A.N susah nak sebut..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...