Pages

nuffnag

Wednesday, September 5, 2012

Oh YTL YES

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Ini kali kedua YES buat hal. Sebelum ni pernah sekali dalam 3 hingga 4 jam jugak la no connection. Kali ni punya problem, dari awal pagi ( tak tau la kalau start semalam lagi ka) sampai tengahari baru la ok around 12.30pm macam tu. Cikgu- cikgu macam biasa la, akan tanya. So aku terangkan la masalahnya.

Aku telefon untuk buat report, dan kemudian dimaklumkan oleh pihak sana memang YES bahagian Utara bermasalah sekarang ni. Dia bagi no tagging in case kalau dalam 24 jam masih sama, dia mintak call sekali lagi. Tapi Alhamdulillah la, tengahari dah adakan.

Bestnya YES ni, dia siap telefon lagi tanya masalah kita, dah ok belum. Sebab TM tak. hehe.. Tapi servis TM pun ok jugak. Masing-masing ada pro and kontra la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...