Pages

nuffnag

Tuesday, October 9, 2012

Dari 'BIG' ke 'ROOFTOP PRINCE'


Assalamualaikum, aip !

Baru saja dapatkan habiskan tengok cerita Big. Mesti ramai yang dah tengok. Aku pernah buat entry pasal cerita ni kat sini. Hari tu sempat layan sampai episod 6 ja, lepas tu dah start posa, raya bagai, memang tak sempat la nak tengok. Lani baru free sikit, apa lagi.




Boleh tahan cerita dia sebab ending tak berapa best. Sebab apa Kang Kyun Jun jadi Yoo Jae tu? Argghhh!! Sedangkan dalam 1 tahun saja. Ending dia Gil Da Ran dengan KKJ dari apa yang aku paham. Tapi ada part sedih jugak Bila Yoon Jae excident. Part yang KKJ dapat tau dia hanya anak dilahirkan untuk selamatkan Yoon Jae ja. Tak mau la cakap banyak-banyak mungkin ada yang tak tengok lagi.

La ni tengah layan Rooftop Prince plak. Sama macam Big jugak, tersangkut sampai episode 6, ni nak mula sambung tengok balik. Cerita ni lagi la sakit hati. Ada kakak yang rasa macam nak sepak. Pentingkan diri sendiri. Aku tak layan habis lagi. Tunggu aku buat entri emo nanti, hokey!! :p



p/s : Oh Gong Yoo…………



# sumber photo dari En. Google
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...