Pages

nuffnag

Tuesday, April 9, 2013

Power Bank dari Groupon

Assalamualaikum..Hai..


Akhirnya sampai jugak. :) Thanks Groupon Malaysia. Aku dok survey menda alah kat atas tu lama dah. Lastly amik kat groupun jugak.  

Harga RM95 include postage
Macsonic 12,000mAh
Dual port usb
Compatible untuk HTC, Blackberry, Samsung, LG, Nokia, Apple dan untuk yang USB-enabled devices
Senang cakap dia macam 3rd party charger

Aku survey kat lain brand dan kuasa yang sama RM 100 lebih tu pun kena include postage lagi. (Nampak tak betapa bajetnya aku kat situ :p )So decide amik kat Groupon jer la. Dalam seminggu barang dah sampai. Penghantaran guna Skynet. Dia mesej kita cakap barang dah ada boleh semak kat sekian-sekian. (dia bagi link adress) 

Kita tengok lama mana nak tahan hokey!

Pada Sesiapa nak beli boleh ke Groupon. Taksat aku tengok dah ada yang baru kat sini






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...