Pages

nuffnag

Tuesday, April 23, 2013

Youtube la pulak

Assalamualaikum and Anneyhaseyyo!! :P ( pa wau lam wau nun ! )

Aku tengah gigih nak share video youtube aku kat sini. Lastly tak boleh jugak. Sebab aku dah fedap tak tau nak buat lagu mana. Sebabnya video aku tidak la sefames ahmadlutfi tu. So bila google haruslah tak jumpa!

Tapi aku dah upload kat  blog 'inibokeh' aku kat sini. Kalau rasa tak mau bukak situ, klik sini plak. Sesaja dok explore movie maker baru donwload. Sesaja jugak try guna youtube. Nanti kita try pakai ulead plak no. Video ni yang p Bali tahun lepas. (rindu Bali......)

Ok la, sila singgah youtube aku tu ok. ; )

P/s: Aku p Pulau Aman baru ni, nanti aku update. (mungkin sedekad lagi aku update)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...