Pages

nuffnag

Monday, January 20, 2014

Master's Sun Korean Drama

Assalamualaikum.. helloooo...

Photo from asianwiki


Maka tamat sudah cerita Master's Sun. Cerita yang menarik walaupun cerita macam tak logik. Biasa la, nama pun dramakan...

Cerita mengenai Tae Gong Shil lakonan Gong Hyo Jin yang boleh nampak roh. Alkisah bermula lepas dia kemalangan dan koma terus nampak roh bagai. Kehidupan dia pun dak tunggang terbalik. Mana tak tunggangnya, kalau tengah dok buat keja nampak hantu, tengah berjalan nampak, nak be**k pun nampak, tak ke haru tu!! Tapi lepas ja jumpa Jo Joong Won lakonan So Ji Sub, kehidupan dia sekali lagi berubah. Nak tau jadi apa? Boleh baca sinopsis jugak kat asiawiki atau nak lagi best, sila tengok. :)

Trailer

Kalau nak buat simpanan boleh dowload dari Shunportal :) Thanks Shun!! 

p/s: Kepada yang penakut, sila ajak orang temankan untuk layan cerita ni harap maklum.  :p
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...