Pages

nuffnag

Thursday, November 26, 2015

Sesi menghilangkan penat bekerja


Assalamualaikum.

Gila lama tak update blog. Alhamdulillah, owner blog tak gila lagi, blog ja yang nak gila. ;)
Sibuk semedang, macam mana nak update blog. Bulan lepas sibuk dengan kenduri sepupu tiap kali hujung minggu, lepas tu mama ceq tak sihat plak. Dah sebulan dah la. So, mood agak spoil la.  Kak long doakan mama sembuh. :l 


UPSIDE DOWN MUSEUM
 Lepas kenduri baru ni kat Penang, sempat singgah kat muzium ni, nanti kita buat entry okey
Selamat sampai ke Bandar Kudat
Percutian bersama ftchingu ke Sabah. Nanti jugak kita update apa yang terjadi kat sana. Percutian yang agak tunggang langgang sebab memasing sibuk.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...