Pages

nuffnang

Tuesday, April 17, 2018

Cuti-Cuti di Jogjakarta (Part 4)

Assalamualaikum.. haii

Hari ni aku sambung hari ke 3 aku kat Jogja.

Hari ke 3 kami masih bangun awal pagi!! haha.. Tidoq dah la lambat, bangun awal. Nasib boleh tahan. Pagi ni kami gerak ke Puncak Kebun Buah Mangunan.

Dikatakan dapat melihat awan karpet la kat sini. Menapak boleh tahan jugak la kat sini. Steady la,  macam tak biasa pulak, hahaha.. Dah sampai kat kat view site tu, tapi pagi ni tak dak la pulak awan tu. Nasib tak menyebelahi. But it's okey. 

Matahari terbit

Happy time!


Bendera jangan lupa! ;)

Betapa cantiknya bumi Allah tu

Tengah mesyuarat gang ni ;)

Sepatutnya macam ni la. Photo source : sini
Tapi kami dapat macam ni ja.. huhu
Zack!

Artis! haha

Farin!
it's me!!

Kemudian kami gerak ke Wisata Seribu Batu Songo Langit. Kat sini la ada rumah hobbit. Dekat ja degan Kebuh Buah Mangunan ni. Dekat sangat. Sebab satu kawasan.


Selamat datang!

Kata-kata tu penuh makna!
Punya seronok tu ha




Posing pun dah tak ketahuan, hahaha
Gegeh time, haha

Ambil gambar artis! haha
Us!

Us again!
Pokok sini pun dah macam pokok pinus. Kat tepi tu ada gerai-gerai boleh la nak singgah

Penat berjalan boleh ambil rest kat bawah .... (apa orang panggil ha, hahah)

Comel tak?

Ada arnab kat sini
Kemudian kami gerak ke tempat yang menjadi highlight kalau sampai Jogjakarta ni. Jeng jeng jeng!!

Mana tu? Tunggu!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...