, ,

Makan at 21 Grilled

Assalamualaikum, uit..

Hari tu balik dari Cameron Highlands singgah satu kedai makan ni. Tercari dan terjumpa tanpa sengaja dalam maps google. Kedai ni memang dah famous rasanya sebab banyak review. 21 Grilled kat Ipoh.




Sapa nak cari model boleh la cari Mr Sahak. Mur..mur je, haha



Semua makanan dia adalah burger and coffee. Kelainan burgernya adalah big size. So kalau datang group macam kami, elok la order sebiji je. Kang membazir pulak. Kalau ramai tak pe la.


Besarkan burger kami

Bagi aku rasanya memang sedap la. Time kami p dah menjengah petang, orang pun koi ramai yang datang. And aku rasa dia ada banyak cawangan lagi.

Macam mana nak pergi? Nak aku tempek maps kalau ada nak pergi.



Share:

1 comment: