, ,

Taman Agrotek Mardi Cameron Highlands (Part 3)

Assalamualaikum. Uit!!

Mesti dah ramai yang tau pasal Taman Agrotek Mardi ni. Tak pa, aku nak share gambaq and info sikit.

Taman Agrotek ni macam nama dia adalah di bawah seliaan Mardi. Di buka dari jam 8pagi - 5petang setiap hari kecuali hari Selasa. Kalau ada dalam iti nak masuk sini, make sure bukan hari selasa tau.

Bayaran untuk masuk ke sini :


KADAR BAYARAN
DEWASA
RM 5.00
KUMPULAN DEWASA
RM 120.00/Bus
PELAJAR
RM 2.00
KUMPULAN PELAJAR
RM 60.00/Bus
UMUR DI BAWAH 6 TAHUN
FOC
60 TAHUN KE ATAS
RM 2.00

Check mate!

Tadaa, dah sanpai


Muka happy! Kamera kadang menipu, jangan percaya kepada flawless, hihi

Memang banyak bunga













Bunga raya




















Penanaman hidropot

Photographer sampai menyenget la nak amik gambaq hahaha
Kat sini ada jual buah-buah, sayur yang macam jual kat luar tu. Aku rasa murah sikit la dari kat luar. Tapi tak la banyak.

Sebenarnya kat sini ada macam-macam lagi. Nak tau boleh ke tatmch.mardi.gov.my ada macam-macam aktiviti kita boleh rujuk sini.

Katmana? Okey tempek maps kat bawah.



Share:

2 comments:

  1. cantiknyaaaa geram lak tengok bunga2 kat situuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. tu la banyak gambar bunga lagi dalam kamera..hahaha

      Delete