Pages

nuffnag

Wednesday, May 7, 2014

Krabi by Car

Assalamualaikum..sawadikaa.. (betoi dak?)

Cantikkan!
Cuti hari buruh sempat la ke Siam atau lebih tepat ke Krabi.Percutian terkejut tergempaq dalam 2 minggu ja decide. Borang ke luar negara rasanya tak return balik lagi.haha.. gilo dak.Kesnya sebab si Wafa (@ Wawa, hehe.. jangan marah) failed exam. Maka dia dengan senang hati mengajak untuk membawa hati yang kononnya sedang gembira kerana failed.

Aku rasa tak perlu nak cerita detail sangat sebab rasanya ramai blogger yang dah ke sana dan sharing info yang terbaik. Aku cuma nak share pengalaman aku yang cakap serupa itik ngan ayam ngan hampa.hehe..

Mukadimah dia yang ni dulu yer. Hilang seminggu tempat kerja maka macam-macam menanti.

#gambar yang akan dipost hasil dari berbagai jenis kamera, maka berjenis tuan la maksudnya. Terima kasih untuk semua gambar.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...