Pages

nuffnag

Wednesday, March 14, 2012

Korea la plak

Aku ni dalam kategori penggemar cerita Korea la jugak.  Tapi bukan la peminat giler K-Pop. Boleh layan la. Tapi kalau boleh tengok drama korea memang best la especially Running Mankan. ;D

Setakat ni aku suka layan kat kshownow. Ada macam-macam drama kat sini. Boleh pilih mana berkenan.. ;) 
Macam aku layan Running Man je. keke.. Nak tengok online pun boleh, nak dowload pun boleh. Macam aku ni, dowload la, nak layan online internet macam 'seefood' beb!!

Lagi satu aku pernah layan jugak kat kshowonline. Tapi dia lebih kurang sama dengan Kshownow jugak. 

Lagi satu yang best layan drama mesti la kat maadu... Memang banyak giler drama kat sini. Dari yang lama sampai la yang baru. Yang paling aku suka Full House ngan Princess Hours. Tengok p berpuluh-puluh kali pun, tak bohsan. Serius suka! (Orang akan cakap, tengok cita ni lagi?!!)

Full House

Princess Hours

p/s: Aku punya suka la nak post apa pun kan, hang apa kisah.. wekwekwek.... :p
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...