Pages

nuffnag

Thursday, April 10, 2014

Seoul Garden Amanjaya Mall

Assalamualaikum..helloooo..

Baru ni aku dengan gang FTChingu outing bersama. Tujuan utama nak p melantak di Seoul Garden kat Amanjaya Mall. Tapi sebelum tu tu p main boling dulu. Gila lama tak main tau, kira longkang dan aku umpama sahabat sejati doh!!

Oleh sebab ada yang pertikai, "Halal ke Seoul Garden tu?", aku pun ambik inisiatif email la pihak yang berkenaan untuk tau status tu. Kebetulan aku tengok blogger Zack ni pun ada bertanya menda yang sama. Email ja ke info@seoulgarden.com.my. Jawapan yang diberikan adalah kedai depa ni memang berkonsepkan halal, so tak perlu ragu-ragu lagi. Nak show email tu dah tak dak. Akibat kevongokkan aku, aku terdelete mail tersebut. (Memang nak marah diri sendiri!! ) Tapi kalau ada yang masih was-was better tak payah makan la yer. :)

Serius memang sedap! (ok, sebenaqnya aku lapaq..) Ala buffet, maka haruslah makan secara berjemaah. Hasil selalu tengok Dad, Where Are We Going, maka tak la tercangak bila nak amik makanan tu. 

Seoul Garden Amanjaya Mall

Dah Ready untuk Ngap!!
Meja penuh!
Kimchi soup dah surut

Seoul Garden

Kepala je la



Kepada yang tinggal berdekatan Sg. Petani, dari nak terjah ke Penang dah boleh ke sini, dekat sikit ye tak. P Amanjaya Mall tu tingkat 2, depan boling. Kalau nak main boling depan Seoul Garden plak. heee..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...