Pages

nuffnag

Sunday, November 3, 2013

Sarana Ibu Bapa siap doh!!

Assalamualaikum. uit!!

Alhamdulillah, akhirnya siap Sarana Ibu Bapa ni.

Antara isi yang kena masuk

Siap sudah 
Ini bukan la keja aku sebagai ft sebenaqnya, tapi sebab kena tolong buat, buat je la. Cari pahala katakan.. Sistem ni awat dia tak sekalikan saja pendaftaran dengan pengisian maklumat tu. Dah tu, internet slow tahap siput vavi, tapi aku rasa siput vavi laju lagi la sebab bayangkan data simple macam ni untuk 80 orang ja boleh jadi 2 hari dan 2 orang isi! (Thanks Hawa!)

Time isi ni tipu la kalau aku tak maki dalam hati. Macam biasa, bahasa sanskrit moden teruih keluaq, tapi dalam hati ja la. Untuk Kedah hari ni lastday sebab tu la dok giler pulun buat. Tapi kami buat sarana ibu bapa je.

p/s zzzzzzzzzz


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...