Pages

nuffnag

Thursday, June 5, 2014

Krabi by Car 4

Assalamualaikum..

(Entry pendek)

Kami dah janji nak keluar jenjalan pukul 6 area pantai Ao Nang and terus ke kedai-kedai plak. Badan sebenaqnya dah tak larat, tapi semangat je yang kuat. Sesambil tu, riki barang-barang nak buat buah tangan untuk family dan kekawan jugak. Harga standard la tepi pantai ni. Haruslah ada sesi tawar-menawar. Tapi aku tak beli pun. Bajet nak beli kat Pasar malam ja (night market). Tapi dok aim nak beli dry bag.

Stylo kot!! memang cantik bas kat sini

Nak sewa gerek ka, moto pun boleh! :)

miss Wawa..hehe
Happy lagi time ni
Ambik gambaq area ni cantik jugak

Dah bajet model dua orang ni, sorry Baman, i pilih yang belakang u :p

Si Una kita ni, kejanya bergambaq je.. ;)
Time berjalan ni, nampak la gang-gang nyah yang sangat la terserlah kesempurnaannya. Memang cantik sungguh! Tapi bila cakap ja..... OUT!! Si Wary siap kena tarik lagi, apa lagi mengelabah la mamat tu.kahkahkah!! 

Penat berjalan, maka cari la makan kami ni. Dah penat ni, makan pun tak lalu sangat. Beli tom yam semangkuk share 4 orang kut. hehe.. Pesan tomyam kung, haruslah aku menjamah dengan slow and steady. Kalau tak esok, plan ke 7 pulau, mungkin aku akan berteman dengan jamban ja.

Otw balik, sembang-sembang cakap, balik ni kena mandi la. Dah bertawaf tepi pantai sampai ke tanah darat. Tapi, itu semua tipu belaka. Nampak tilam, terus Zzzzz...

Esok bersedia nak ke pulau-pulau yang indah.

Pilih episod kat sini hokey ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...