Pages

nuffnag

Thursday, November 29, 2012

Legian, Bali

Lepas Kak Ma and husband sampai, kami bertolak ke hotel. Kami tempah Tune Hotel. Sebab tempah lambat, banyak yang dah penuh. Macam mana pun aku puas hati la Tune Hotel ni, walaupun bilik dia kecik sikit, tapi selesa sebab yang penting dapat tidoq dengaq lelapnya. :p

 Aq, Kak Ma dan Wafa tengah uruska untuk checkin

Ada arah qiblat

 Ni dalam bilik, barang tak payah cakap la, memang sepah

Keesokkan harinya, kami masih free. So kami jalan-jalan area pantai dan area hotel ja. Subuh kat sini awal, macam Sabah Sarawak.


Pukul 10am bergerak ke pantai, memang panas sesangat. Tak pakai apa-apa, sah la kulit aku terbakaqkan. Balik tengok cermin merah ja. (Redha ja.)









Seharian hari pertama kami cuma jalan-jalan dekat situ ja. Sebab penat semalam tu pun tak habis lagikan. Kiranya lepas Zohor, sambung buat taik mata lagi.

Petangnya p tengok matahari terbenam

To be continued hokey..


* Terlepas sesi kedua,kat sini->Bali - Kena tahan dengan Imigresen Indonesia
* Terlepas sesi pertama, kat sini -->Journey to Ngurah Rai , Bali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...