, , ,

#ftchingu at Singapore

Assalamualaikum.. aii!!

Ending untuk trip Singapore ni aku letak video simple ja aku buat.

Sebagai kenang-kenangan  kat sana.


Overall aku best trip ni. Tapi tak sebest p Jogja la. Sebab penat. hehe

Terima kasih banyak-banyak untuk 2 orang kawan aku yang sudi bawak beg aku, hehe.. Terima kasih sebab pastikan plan ni terjadi sebab time aku sakit, memang dah nampak kelam macam tak jadi. Tapi sebab semangat kawan-kawan, sakit pun hilang jalan dengan hampa weh!! haha

Hope ada next trip and next trip lebih best lagi. :D

InsyaAllah...

Semoga hampa baca ;)



Nota kaki: Agak-agak mana semangat nak taip entry ke Jogja menghilang................
Share:

No comments:

Post a Comment