, , ,

KKDay lah!

Assalamualaikum, haii..

Aku taktau nak update apa. Tapi aku rasa gedik nak update, hahahaha..Okey aku share ni la. Sebab hari tu ada yang tanya aku pasal aku amik pakej KKDay time p Nami Island.

KKDay aku tau sebab masuk dalam group RTK.  Aku pun try la search and aku tengok la pakej-pakej yang dia sedia. Memang murah sikit berbanding Klook bergantung kepada pakej dan syarat-syarat dia dan musim time aku p tu.

Macam aku amik pakej untuk Nami Island, Petite France and Ganchon Railbike harga RM440 bagi 2 orang.

Macam mana nak beli? Mula hampa register dulu. Bestnya, kalau pakai apps, jangan lupa guna Shopback gais. Nanti dapat duit, hahaha..

Lepas dah register, pilih pakej apa hampa nak.

Contoh yang ni

Baca la syarat dia semua ye, and fahamkan



Sudah baca dan dah buat pilihan.

Pilih la tarikh yang hampa nak tu

Pilih la pulak depart from where and time and nak makan or tak

Okey bila dah pilih dia akan tunjuk macam ni, ni untuk 2 orang
Okey cek nama no tel semua, and nama partner hampa sekali. Pilih payment and siap, boleh bayar.
Nanti dia akan email kat kita sekian sekian dah bayar semua. Selesai sudah dong! Mudah ja.. hewhewhew..

Nanti di hari kejadian, p tempat yang dah pilih tu and tunggu la, nanti ada staf dia akan ada situ.

Kat KKDay ni ada macam-macam. Nak beli simkad travel pun boleh, entrance ticket la dan macam-macam la.

And yang nak p Korea tu, depa kata sewa hanbook kat KKDaylagi cantik tapi i is lupa yang mana, hahaha.. Tipsnya, better sewa hanbook sesiap kat Malaysia, cakap berdasarkan pengalaman aku la.

Klik ke KKday. Selamat mencuba!

Nota kaki: Info tidak berbayar
Share:

4 comments: