, ,

Hey Klook!!

Assalamualaikum..hahaha.. Bila mood tetiba rajin, apa salahnya..

Aku nak share pasal klook  plak. Macam mana nak beli kat Klook plak kalau pakej macam nak ke Nami and seangkatannya la.

Mula-mula, register dulu, lepas tu hampa pilih la nak beli apa, and klik lakan. Contohnya, macam aku pilih ni.

Baca dulu, syarat-syarat dia, bagi paham.


Pilih tarikh yang nak p tu.

And pilih la pakej mana hampa nak. Klik ja yang mana nak, macam yang aku pilih tu, ada rail bike trip, jadi dia nak kita pilih, kita seorang ka, berdua ka, bertiga ka atau berempat. Klik la pilihan kita tu.

Kat sini aku amik 2, dia tak boleh klik lebih dari 2. Kalau pilih 3 pun, dia tak boleh klik lebih dari 3, so jangan risau hokey. Klik Book now.

Lepas tu kita kena pilih kat mana pilihan pick up kita, and isi la nama kita and partner in crime semua la yang dia mintak.

Pastikan isi maklumat yang betul, semak dulu okey.


Selesai, boleh buat pembayaran

Contoh iti dari Klook

Ada paham semua. Mudah saja... Ada macam-macam dalam klook ni. Kalau nak tau lebih lanjut boleh ke klook yerr..

Tapi lagi best kalau download apps je, and jangan lupa guna shopback, dapat duit lagi, hihihi...

Nota kaki:

Info tidak berbayar, saja share di waktu kelapangan
Share:

1 comment:

  1. Senang,kan...bila srmuanya dihujung jari ja..ti ggal ada rm ke tak ja ..
    salam kenal sis...akak tinggalkan tapak kt sini hehe..

    ReplyDelete