Big Field a.k.a Padang Besar Perlis

Assalamualaikum, haii...

Hari tu aku ngan gang #ftchingu ke Big Field a.k.a Padang Besar, hahhaha.. Nak p Selesaikan kerja, lastly tak selesaipun, hahah..

Layan gambar aku ja la..hihihi






Waktu on the way balik, lalu ladang jagung. Time p, dah cakap balik singgah la kalau sempat. Sekali dah sempat apa lagi, berphotog la. Entah sapa punya ladang aku tak tau la, main redah ja masuk. Tapi ada ja orang lalu lalang, kami senyum ja la. Depa tak cakap apa pun, so boleh la. Cuma amik gambar je kan.














Panas lit lit kot weh. Balik kami singgah makan kat Big Galley's Cafe kat Alor Setar.




Western tapi pedas. Sis tabah ja weh, hahaha.. Tak menarik dia punya persembahan dalam pinggan. hihi.. Jangan marah, komen jujur okey.

Nota kaki: Gambar no watermark, just capture with my cikai hp. Sapa yang follow aku tu, mohon tinggalkan link untuk follow balik. Terima kasih.


2 Comments

  1. sy pernah sekali je jejak kaki kat Padang Besaq tu. entah bila tahun lagi baru buleh nak p taktaulah hehe. view ladang jagung tu walaupun kata guna hp cikai tapi disebabkan panas lit-lit, gambaq jadi ohsem gak baq hang! eheee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, terima kasih.. boleh repaet la nanti anamizu,hihi

      Delete