, , , ,

Salam Aidil Fitri

Assalamualaikum..Haii

Rasa tak terlambat lagi nak ucap Salam Lebaran untuk semua. hihihi.. I is sibuk sikit.

Sehari sebelum raya, hari buat ketupat tu, Mak Caq aku meninggal. Jadinya raya ni feel sedih sikit. Tapi tetap sambut raya.

Raya kali ni macam biasa ja.



Jumaat lepas Faezah ajak p rumah Kee. Memang tiap-tiap tahun wajib rumah Kee ni. Cuma tahun lepas ja tak p, sebab Faezah warded, raya pun kat hospital. Tahun ni kami p la, kebetulan jatuh time birthday Faezah. Sekadar makan-makan ja.


Aku beli kek ni

Faezah bawak ketupat

Yang lain kee masak

Home made

Yummy
Birthday girl lagi ka, hahaha
Sambil potong kek, kami wish la kat dia. Dia cakap, dah tua, tak pa Faezah, umur tu angka ja.




Kee ni bab masak memang hebat. Dia buat kek ni kat Faezah. Serius sedap. Sempat la tengok macam mana nak buat kek ni. Aku tolong tengok jaa, hahaha




Bila hang suruh budak ambik gambaq. Nasib baik elok. hahaha..



 Dah besaq dah anak Kee ni. Dulu kami p tengok lagi kat hospital mak dia nak beranak kat dia. La dah darjah 1. Jangan buat main, orang comel, tapi kaklong kawasan okey. So, be careful sapa nak ngorat dia.hahaha Namanya Maisarah,


Balik singgah p raya dengan Una. Raya dengan CEO kedai ni, jawabnya hang jumpa kat kedai ja la. Sibuk memanjang. hewhewhew,,

thanks Una for the cake
Lepas tu jumpa Wafa dengan Aq. Ptengok rumah Wafa. Dah dapat kunci. Alhamdulillah.


Thnaks Fa untuk biskut raya

Esoknya, kawan-kawan adik aku mai. Buat bihun singapore ja. Lepas tu ada yang bawak agar-agar milo ni. Sedap. Terima kasih.



Itu sahaja buat sementara ini. Nak habiskan part Korea ni, rasa hazab sungguh.

Share:

1 comment: