Pages

nuffnag

Sunday, January 10, 2016

Download youtube video

Assalamualaikum! uit!!

Nak share something, tak tau dah kalau hampa dah tau, nak share jugak.

Cara mudah download video kat youtube,  adalah dengan ss ja, hehe

caranya macam ni

1. Pilih video apa yang nak download tu. Lepas tu, klik ss sebelum perkataan youtube tu dan enter.


2. Dia bawak p kat page ni, dan klik kat mp4 tu.

3. Save la file tu, ok.

3. Untuk pengguna IDM tegar, dia akan detect, so cepat la sikit download.


5. Selesai sudah.


Nota kaki: Lama diam, sebab macam-macam ujian mai. Mak sakit. so diam la sat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...