Beli Bag Lazada online

Assalamualaikum, hai!!

Bulan lepas i ada beli beg kat Lazada. Sebab tak larat nak bawak beg sebelah bahu, so beli la bag ni, boleh sandang belakang. Beg tu nampak simple dan menarik so, grab la.

Risau jugak takut tengok kecik ka apa ka, tapi bila dah sampai, okey cantik.
Tali belakang dan untuk sandang tepi, boleh buang kalau tak mau, i prepfer kedua-duanya

Dalam ada 1 comparment ja, tapi ada kocek berzip dan kocek letak hp

Depan bag ada 2 zip, tepi ada kocek lagi






Berbaloi beli. Kenapa? Sebab harga sekali postage tak sampai RM50 okey. Walaupun dia cakap tempoh menunggu lebih kurang 2 minggu, tapi tak sampai 2 minggu dah sampai. Excited weh! 

Thanks Lazada!

Apa lagi, sila la grab kengkawan, hehehe..

klik -->   http://ho.lazada.com.my/SHS4Zy?aff_sub=oranjemanes]
Nota kaki: nak beli apa lagi ha kat Lazada, (thinking..)

0 Comments