, ,

Ladang Teh Cameron Highlands (Part 2)

Assalamualaikum.. Uit.. 

P ladang teh jangan lupa. Aku rasa sesiapa pun kalau datang sini, wajib mengunjungi ladang teh. Kalau tak p tu, macam tak cukup syarat. 

Okey, kita p Bharat Tea.

We're here, Cameron Valley!
Masuk ladang teh kat sini kena bayar ye. Tu kat dalam kedai tu Tea House tu. Tak salah rm10. Lupa dah.  Nanti dapat la gelang tangan macam kat bawah. Pakai la bajet nak cewi..hahah

Kami lawan tangan sapa paling ohsem, hihihi

Siap pagor kau..



Muka-muka happy, aku overdose happy doh!

Me too happy again!!

Cantikkan

Hijau yang sangat mempesonakan!

best!

Ni hujan dah turun, sempat la kami lari-lari itik bajet comel. Nasib tak lencun, kalau tak hilang comel!

Lepas berlari-lari itik bajet comel, kami pun bersiap sedia melantak dengan penuh sopan, sebab orang ramai time ni. Kalau tidak.... hahahah

Minum apa ntah
 Mulut aku rasa so so ja kek tu and teh dia. Mulut aku la. Mulut orang lain aku tak tau la. Harga standard la tempat macam ni.

Masing-masing nak tambah lemak, apa salahnya support kawan-kawan

Balik tu kami singgah Bharat Tea lagi.









okey, macam biasa tempek maps nak ke sini.


Share:

4 comments:

  1. seronok ek ke cameron highland. lama sungguh tak ke sana. macam teringn. tapi hujan2 ni rasa risau dengan jalan kat sana kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok akak. orang pun ni pergi selepas sekian lama, hihihi.. tak pa akak, tunggu habis musim hujan, hihi

      Delete
  2. eh dh kena bayar ek? dedulu takde rasanya...

    ReplyDelete