, , ,

Smiling Buffalo Langkawi

  Assalamualaikum, uit!

Lama sepi. Sibuk. Nak share pasal kedai makan kat Langkawi k.

P hari tu, si Irma ni dok bercerita pasal cafe ni. So, why not try kan. Kami breakfast kat sini.

Smiling Buffalo specialty coffee, okey 1st time try coffee kat sini
Tadaaaaa... i like it!

Dia ada la menu-menu diakan..
Okey pilih nak makan apa

Minum?












Sebenarnya aku pun dah tak ingat apa aku makan. Yang pasti ambil sandwich tu. Lepas tu buah-buahan la and try rasa coffee.

us!

Tak dapat habiskan

Ada sesuatu yang berbeza





Pintu masuk/keluar

Sambil kita menjamu selera tu, layan la lagu-lagu menarik. Rasa best ja, hihihi






Macam mana nak p ke sini? Nah dah tempek maps. Cafe ni berdekatan dengan Panji-Panji.





Nampak kereta ni, betul la dah sampai

Aku cuma breakfast ja, so nak komen lebih tak boleh la. I'm not coffee lover, but i like the Affogato. Mungkin boleh repeat lagi untuk try yang lain. Recomendedlah!

Thanks Irma bawak mai sini walaupun lupa kunci pintu, hihihi..
Share:

2 comments: