Jumpa Sahabat Lama

Assalamualaikum..uitt.. Aku tak tau sebenarnya nak share cerita apa, hahaha... Tapi tetiba teringat kawan aku si Sabariah ni yang dah lama gilaa weh tak jumpa. Last masa 1993 kami jumpa. Dulu aku duduk kem, lepas bapak memasing kena tukaq and keluaq dari kem tu, lost contact la kami. Zaman dulu mana ada fb bagai ni kan.

2020

Di kala PKP ni la dapat jumpa pun. Tapi jumpa time covid-19 ni tak boleh la nak hug and kisses bagai, hahaha..

Dia boleh tanya aku, "aku gemuk kan weh,"
aku pun jawab "hang nak jawapan jujur ka?" hahahah

Masih sama macam dulu, muka tak berubah, cantik lagi macam kecik-kecik dulu. Sat ja sembang, tak dan.


hahahaah, ni tahun 90 ni. Aku, Bayah, Ita, Kak Ina, and last tu aku tak ingat.

Sebabkan kek ni la berjumpa, sedapp

Hope persahabatan ni kekal ke syurga, InsyaAllah...

0 Comments