Rumah Kelahiran Tun Dr. Mahathir Mohamad

Assalamualaikum..haii!!

Salah satu tempat tarikan lagi selain dari Menara Alor Setar, why not kalau hampa singgah ke rumah Perdana Menteri kita yang ke 7 ni. (Semangat weh..)

Rumah ni terletak di Lorong Kilang Ais.

Kat dalam ni tak silap tak boleh ambil gambar kot. Sebab tak ada sekeping pun gambar kat dalam kamera aku ni. huhu.. lupa dah..


Waktu melawat

waktu ni aku darjah 2
Pengangkutan yang membawa Tun Dr. Mahathir ke sekolah
Rumah Tun
Nak masuk ke sini free ja. Nanti dah masuk kena isi satu buku, dekat guard kat pintu tu.

Bagaimana nak ke sini?





Boleh rujuk kat Portal Arkib Negara nak tau lebih lanjut.

Masing-masing dah penat sebab panas

Nota kaki: Baru aku perasan weh, entry Sabah tak habis lagi. Nanti aku sambung k

0 Comments