, ,

Diary aku ni

Assalamualaikum. Lama tak rewrite kepala otak aku.haha..

Dulu tulis blog macam diari. Tapi mana ntah blog aku tu, Lupa dah address dia, hehe..Blog zaman batu. Selalu nak marah, tak puas hati apa-apa, panjang berjela aku tulis. haha.. Tapi tak semua negatif, positif pun ada. Haaaa... mana blog aku tu wehh..... Dah la gambaq family day semua kat situ, uwaaa.....

Saja hari ni aku share luahan hati. Bajet ko nok!haha

30 Jun lepas, cukup 9 tahun kat sini. Bawah MOE kau. Klip pop klip pop dah lama rupanya. Kalau nak ikut, kat sini kerja okey. Kerja sebelum ni lebih menakutkan. Sebab terlibat dengan macam-macam jenis orang. Setinggi-tinggi pangkat dengan bermacam-macam ragam. Kat sini rilex ja.

Tapi bila aku dah lama sangat duduk zon selesa ni, rasa macam takut pulak. Sebab kalau tetiba kena lempaq tempat kerja kena push 2 kali ganda, memang semput la hang. Rasa nak tukaq tu memang ada, cuma tak tau nak p mana. haha.. Dulu setahun ja, kerja baru, setahun lebih ja, tempat baru. So, aku dah jadi macam kebal jumpa manusia macam-macam pe'el ni. Sebab tu la mulut aku ni kadang-kadang macam tak dak insurans.

Kadang membosankan. (Eh, selalu la) 

hmmmmmmmm, 

Nota kaki: Melaka nanti aku sambung

Share:

No comments:

Post a Comment