, , ,

Bustel Klebang Melaka (Part 5)

Assalamualaikum. Uit!!

Hari ni kami gerak ke Klebang. Wafa ada search and jumpa hostel bus ni. So decide tidoq sini.

Pagi tu check out p breakfast kat bangunan depan kapal tu. Aku lupa dah nama tempat tu. Hahaha.. Lepas tu gerak tunggu anak buah Wafa si Amir mai ambik. 

P makan dulu lepas tu gerak ke Bustel. Setahu aku, Bustel ni dah tutup. Sebab time kami p tu pun, dah hari-hari terakhir dah. 

Awat tak tau, tak dak gambaq dalam bilik. Tapi memang selesa la. Toilet pun best. Sejuk gedi-gedi weh. Sampai kami bubuh kain la kat aircond tu. 

Nampak dak bilik dia, and lantai dia, ni ja gambaq bilik yang ada, thanks Amir 

Petang tu kami lepak kat tepi pantai. Syok dok bustel ni sebab depan lautkan. Boleh lepak depan laut.Tengok orang lalu lalang.

Cantik pulak gambaq ni ( Olympus ep7)


Us
Duduk sambil makan, lepak sambil story-story. 

Mangsa aku kena lompat, hehehe
Malam tu Una mai. Dok buat surprise tok kaduk apa ntah. hahaha Jadi, malam tu kami keluaq makan dengan Una. Lega.

Una bawak p makan asam pedas. Tapi okey lagi dari yang aku makan time sampai tu. Boleh la. Bukan tak makan, melantak ja, hehe

thanks terkejutkan badak kami
Bukti kami dah sampai


Luar macam setinggan, dalam macam kondo tu

Balik lena, esok dah nak gerak ke Kuala Lumpur. 


Share:

No comments:

Post a Comment