, ,

Drama Korea Familiar Wife

Assalamualaikum, aip!!

Lepas tengok Kill Me Heal Me, aku tengok drama ni pulak. Familiar Wife. Adik aku la bagi. Tengok-tengok, la Ji Sung lagi. Macam biasa, tak menghampakan.

Kisah mengenai Ji Hyuk (Ji Sung) kawin dengan Seo Wo Jin. Ji Hyuk ni kerja kat bank, and wife dia massage terapi.  Depa ni berkahwin atas suka sama suka. Tapi lepas dah ada 2 anak, Ji Hyuk ni rasa, isteri dia ni paling teruk sekali. Padahal wife dia rasa stress dengan kerja and jaga anak lagi. So, dia jadi seoarang yang pemarah, Memang Ji Hyuk selalu jadi mangsa la.

Lepas tu, ada satu perkara berlaku kat bumi korea ni. Time tu dia boleh kembali ke masa lalu. Dan dia memukar isteri dia. Maksudnya dia berkahwin dengan orang lain la. Tapi lepas dia kahwin dengan perempuan lain, dia jumpa jugak ex isteri dia. Dan rupanya dia masih menyayangi ex isteri dia.

Nak tau kisah selanjutnya, tonton la, hihihi..









Share:

4 comments:

  1. yg ni saya tak tengok habis. cannot go hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, tapi bagi saya okey jugak, best. Lain orang lain citarasa..kan..hihihi

      Delete
  2. JiSung ni kacak kan ? tengok KMHM tu ya rabbi !! hensemnya lahai.
    pastu citer tu menarik. tapi yang familiar wife ni i kenot laa tengok sampai habis. storyline dia biasa2 je tak ngancam sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah, betul tu.. KHKM memang best, nampaknya semua orang tak suka drama ni, hahaha..tp i boleh layan cerita merapu macam ni, hahah

      Delete